Zašto baš blog?

Uobičajen

Dragi učenici, krenimo zajedno u avanturu interaktivnog učenja i saradnje!

    Poželela sam da otvorim novu dimenziju učenja i komunikacije sa svim mojim učenicima, kako sadašnjim, tako i bivšim. I evo mog prvog bloga…

    Na ovaj način želim da razvijem vašu motivaciju za učenje matematike, da doprinesem vašem osposobljavanju za samostalno učenje i pripremim vas za obrazovanje tokom celog života koristeći savremena tehnološka dostignuća. Volela bih da ovo bude početak vašeg, takođe i mog, uključivanja u savremene obrazovne i profesionalne tokove.

    Ovim blogom želim da podstaknem saradnju na relaciji nastavnik – učenik i između učenika kroz jedan zanimljiv vid vršnjačkog učenja i komunikacije. Na ovom blogu ćemo razmenjivati i zajednički rešavati zadatke, kako one redovno-školske, tako i one namenjene učenicima koji žele više – za dodatnu nastavu, takmičenja i pripremanje prijemnih ispita. Čitaćemo vaše istraživačke i druge radove, komentarisati ih i davati korisne sugestije. Ovaj blog će nam služiti za obaveštavanje o predstojećim zanimljivim događajima u školi i van nje.

    Posebna strana biće namenjena učenicima kojima sam odeljenjski starešina, na njima ćemo objavljivati vesti vezane za aktivnosti odeljenja i škole. Takođe bih volela da se u ovaj blog uključe i ostali nastavnici, pre svega matematike i srodnih predmeta ali i roditelji. Tako bismo stvorili jednu široku interaktivnu zajednicu okupljenu oko Građevinske škole, što mi je i krajnji cilj.

 Nadam i verujem se da će bar deo svega napisanog zaista i zaživeti!

 Vaša profesorka, Jelena Savović

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s